ΕΛΛΑΔΑ

Γλυνιαδάκης: "Έφθασε η στιγμή να γράψω τον δικό μου επίλογο στον ΠΣΑΚΚ, ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και δοκιμασίες"

Γλυνιαδάκης: "Έφθασε η στιγμή να γράψω τον δικό μου επίλογο στον ΠΣΑΚΚ, ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και δοκιμασίες"
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης KLODIAN LATO/ EUROKINISSI

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ολοκλήρωσε τη θητεία του ως πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ και έκανε τον απολογισμό του, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, έκανε τον απολογισμό του για το διάστημα που διετέλεσε χρέη προέδρου στον ΠΣΑΚΚ, εξηγώντας τα βήματα προόδου που σημειώθηκαν και δηλώνοντας χαρούμενος που θα δώσει τη σκυτάλη σε νέους αθλητές και αθλήτριες.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας:

"Έφθασε η στιγμή να γράψω τον δικό μου επίλογο στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων καλαθοσφαιριστών. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και δοκιμασίες, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον αθλητισμό.

Ολοκληρώνω τη θητεία μου και χαίρομαι που ο σύνδεσμος θα περάσει σε νέους αθλητές και αθλήτριες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους Υφυπουργούς Αθλητισμού, κύριο Αυγενάκη και τον κυρίο Βρούτση, με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία.

Με τις συνδρομές των αθλητών μας την περίοδο της πανδημίας καταφέραμε να γίνονται αγώνες στην Α2, όταν σε όλα τα άλλα σπορ στη δεύτερη κατηγορία δεν αγωνιζόντουσαν.

Όποτε χρειάστηκε, στηρίξαμε αθλητές, σε σημαντικά θέματα και προβλήματα τραυματισμών. Ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, ήταν η ασφάλιση των αθλητών της Α2 μετά από 10 χρόνια.

Επισης, αθλητές μας σπούδασαν μέσω του προγράμματος dual career.

Πριν λίγους μήνες, εντάξαμε τις καλαθοσφαιρίστριες στον σύνδεσμο, μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει και νωρίτερα.

Προσπαθούμε να συμβάλλουμε αισθητά και στην ανάπτυξη του μπάσκετ στη χώρα μας. Τα τουρνουά 3Χ3 που πραγματοποιεί ο σύνδεσμος κάθε καλοκαίρι σε όλη τη χώρα, προσελκύουν πολύ κόσμο και το γεγονός πως διεξάγονται σε πόλεις που δεν έχουν μεγάλα γήπεδα ή ομάδες, το δυναμώνουν.

Σκιάθος, Σαλαμίνα, Αρκαλοχώρι, Ιωάννινα είναι μερικές από τις πόλεις που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και να πάρουν μέρος πάνω από 7.000 παιδιά.

Τελειώνοντας εύχομαι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να συνεχίσει να αναπτύσσει το Σύνδεσμο και στους αθλητές να τον στηρίζουν ενεργά με τη φωνή τους καθώς προέρχεται από αυτούς και υπερασπίζεται τα δικά τους δικαιώματα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ