ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλιτώνει το χειρουργείο

INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης μάλλον θα αποφύγει τελικά το... νυστέρι. Εκτός προπονήσεων για δύο ακόμα εβδομάδες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Μπουρούσης θα σταθεί τυχερός μέσα στην ατυχία του (κάταγμα του πέμπτου μετακάρπιου) και το πιθανότερο είναι να αποφύγει το χειρουργείο προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στο χέρι του.

Αυτό απεφάνθη ο γιατρός του Ολυμπιακού, Γιώργος Τσικούρης ο οποίος υπέβαλε τον Έλληνα σέντερ σε 3D αξονική τομογραφία στο χέρι του και… διάβασε στα αποτελέσματα την θετική εξέλιξη.

Η εκτίμηση του γιατρού είναι πως η αποκατάσταση του τραυματισμού συνεχίζεται κανονικά και πως τελικά θα αποφύγει το… νυστέρι που θα τον έφερνε πολύ πίσω σχετικά με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα.

Παρ΄όλα αυτά, ο διεθνής σέντερ δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί για τις επόμενες δυο εβδομάδες όταν και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Στο μεταξύ, το φιλικό παιχνίδι με τη Γαλατασαράι που είχε προγραμματιστεί για τις 27 του μήνα δεν θα διεξαχθεί τελικά, καθώς η τουρκική ομάδα θα έχει υποχρεώσεις στο Eurocup. Έτσι, λοιπόν, στον Ολυμπιακός βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου, προκειμένου να μη χάσει η ομάδα ένα από τα σημαντικά τεστ της.

Στο προπονητικό πρόγραμμα, εκτός από τον Μπουρούση δεν μπαίνει και ο Ζόραν Έρτσεγκ ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και αναμένεται να μπει την επόμενη εβδομάδα σε ρυθμούς προπόνησης. Από το Σάββατο πάντως, θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου τρέξιμο για να μη μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ