Γκρίζλις – Τίμπεργουλβς 137-128: Νίκη-ανάσα μετά από έξι σερί ήττες

Ανάσα πήραν οι Γκρίζλις οι οποίοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, παίρνοντας τη νίκη από τους Τίμπεργουλβς με 137-128.
Τέλος στο αρνητικό τους σερί στο NBA έβαλαν οι Γκρίζλις, καθώς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 137-128, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι σερί νίκες.
Τρομερή εμφάνιση από τους νικητές πραγματοποίησε ο Τζάκσον, προσθέτοντας στην στατιστική του 30 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ, με τον Τζέρομ να τον ακολουθεί με 19 πόντους, έξι ριμπάουντ και οκτώ ασίστ.
Από τους ηττημένους, η εντυπωσιακή προσπάθεια του Έντουαρτς δεν ήταν αρκετή, ο οποίος έβαλε 39 πόντους, μάζεψε επτά ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ. Ο ΜακΝτάνιελ σταμάτησε στους 29 πόντους, ενώ σημείωσε τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Γκρίζλις βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 19-29, ενώ οι Τίμπεργουλβς έπεσαν στο 31-20.
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 36-29, 66-58, 98-86, 137-128