NBA

Γκριν: "Έπαιζα σκ..α τα τελευταία χρόνια, θέλω να δείξω στα παιδιά μου ότι είμαι καλός παίκτης"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2021 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραδέχθηκε ότι τα τελευταία χρόνια δεν έπαιζε καλά και δεν είχε κίνητρο, ωστόσο αγάπησε ξανά το μπάσκετ και - κυρίως - θέλει να αποδείξει στα παιδιά του ότι είναι καλός παίκτης.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ο πρώτος που παραδέχεται ότι την τελευταία διετία πήρε ένα είδος... ρεπό στους Γουόριορς επειδή η ομάδα δεν είχε στόχους. Με τους Γουόριορς φέτος να πετάνε... φλόγες όμως, επανήλθε και το κίνητρό του, κάτι που παραδέχθηκε με δηλώσεις του.

"Βρήκα ξανά την αγάπη μου για το παιχνίδι" δήλωσε ο ίδιος μετά την νίκη επί των Ράπτορς, για να προσθέσει: "Πέρασα πολλά τα τελευτάια χρόνια και το είχα χάσει λίγο αυτό. Απολαμβάνω όμως ξανά το μπάσκετ και ξέρω ότι μπορώ να ελέγξω μόνο αυτά που μπορώ να ελέγξω. Αυτό ισχύει για το τι συμβαίνει εντός παρκέ με τους διαιτητές, εκτός παρκέ, γενικά στα πάντα".

Ακολούθως πάντως ο Γκριν παραδέχθηκε ότι ένας από τους λόγους που παίζει καλύτερα είναι γιατί θέλει να αποδείξει στα παιδιά του ότι είναι καλόςπαίκτης! "Ο γιος μου μεγαλώνει, η μεγαλύτερη κόρη μου είναι τώρα 7 ετών και μου την λένε όταν χάνουμε. Αυτό είαι κίνητρο για εμένα" τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στην συνέχεια κάνοντας την αυτοκριτική του:

"Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια έπαιζα. σκ..α, οπότε τα παιδιά μου δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο καλός παίκτης είμαι. Θέλω να δουν πόσο καλός είμαι, ώστε να το καταλάβουν. Αυτό είναι το κίνητρό μου. Όταν βρισκόμουν στην καλύτερή μου κατάσταση, στην οποία επιστρέφω τώρα, ήταν 3 και 1 έτους, οπότε αυτό μου δίνει κίνητρο για να παίζω καλά για να καταλάβουν τι μπορώ να κάνω".

Τελειώνοντας την αυτοκριτική του, ο Γκριν τόνισε: "Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να νικάω. Θέλω να αναδειχθώ ξανά αμυντικός της χρονιάς, θέλω να γίνω All Star. Αυτό μου δίνει κίνητρο γιατί πολύς κόσμος με είχε ξεγράψει. Το ίδιος λάθος είχε κάνει πολύς κόσμος και πριν μπω στο NBA. Όλο αυτό δυναμώνει την φλόγα μέσα μου".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ