ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριμάου: "Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ολοκληρωμένη ομάδα"

Γκριμάου: "Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ολοκληρωμένη ομάδα"
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της EuroLeague (10/1, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και ο τεχνικός των Ισπανών, Ρότζερ Γκριμάου χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους μία πολύ ολοκληρωμένη ομάδα.

Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Παλάου Μπλαουγκράνα για την 20η στροφή της EuroLeague (10/1, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και ο προπονητής των γηπεδούχων, Ρότζερ Γκριμάου, έκανε το σχόλιό του για την επερχόμενη αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Πειραιά ως πολύ ολοκληρωμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αυτή την εβδομάδα ήμασταν καλύτεροι. Ειδικά το παιχνίδι στη Μαδρίτη, ήταν το πιο ολοκληρωμένο. Αρχίζουμε να ακολουθούμε μία αρκετά καλή ανοδική πορεία που πρέπει να εδραιώσουμε με βάση τα παιχνίδια. Η νίκη στην Μπάρτσα σου δίνει ένα διάλειμμα για να μπορείς να είσαι λίγο πιο ήρεμος όταν πρόκειται για δουλειά. Η Μπαρτσελόνα έχει την υποχρέωση να κερδίζει σχεδόν πάντα. Πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα, κρατώντας τα καλά συναισθήματα για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε".

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι μία πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Πασάρουν πολύ καλά την μπάλα ως φιλοσοφία του παιχνιδιού. Ο Φαλ και ο Μιλουτίνοβ είναι δύο πολύ μεγάλα 'πεντάρια', ικανά να σφραγίσουν το 'ζωγραφιστό' και να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ. Έχει και τέσσερις σουτέρ, που μπορούν να δημιουργήσουν από ένας εναντίον ενός. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και σε καλή κατάσταση. Είναι άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος".

Για τον Αμπρίνες: "Είναι τσατισμένος γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα στο γήπεδο. Ελπίζω να είναι στο Copa Del Rey".

Για τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι: "Είναι σε καλή κατάσταση και σε πλήρη διαδικασία προσαρμογής"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ