ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριμάου: "Δεν χάσαμε εξαιτίας των διαιτητών, αλλά..."

Γκριμάου: "Δεν χάσαμε εξαιτίας των διαιτητών, αλλά..."
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας επικρατώντας την Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό και ο τεχνικός των μπλαουγκράνα, Ρότζερ Γκριμάου, έκανε το σχόλιό του για το παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό με 96-85.

Ο τεχνικός των μπλαουγκράνα, Ρότζερ Γκριμάου, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου εξέφρασε κάποια παράπονα για τη διαιτησία, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του δεν έχασε εξαιτίας των διαιτητών.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Σε τρία λεπτά αποβάλλουν έναν από τους καλύτερούς μας παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι κοιτάζουν τα φάουλ αργότερα αλλά δεν ξέρω αν τα κριτήρια είναι τα ίδια. Επειδή υπάρχουν παίκτες που παίζουν 34 λεπτά στην άλλη ομάδα και κάνουν τρία φάουλ. Και τον αγαπώ σαν παίκτη επειδή είναι πάρα πολύ καλός, αλλά σπρώχνει σε όλο το παιχνίδι. Δίνουν στον Μπίλι (σ.σ. Ερνανγκόμεθ) τεχνική ποινή αφού άκουσαν ότι δεν είναι το παιδί του NBA. Σίγουρα δεν χάσαμε εξαιτίας των διαιτητών αλλά..."

Στη συνέχεια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, όπου προσέθεσε: "Έχουμε αποτύχει και δεν ψάχνω δικαιολογίες. Μας ώθησαν στο επίπεδο που εμείς τους επιτρέψαμε. Δεν τα βάζω με την αντίπαλη ομάδα, απόλυτος σεβασμός. Αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε διαφορετικά. Υπάρχουν στιγμές που δεν ξέραμε πώς να παίξουμε μπροστά σε αυτή τη σκληράδα"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ