ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκριγκόνις: "Έχω ξαναβάλει τέτοιο σουτ, ήταν η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν"

Ο Γκριγκόνις με τον Τζέιμς στο Μονακό - Παναθηναϊκός
Ο Γκριγκόνις με τον Τζέιμς στο Μονακό - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο Μάριους Γκριγκόνις με ένα τεράστιο σουτ υπέγραψε το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR στην έδρα της Μονακό και ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κάνοντας λόγο για μεγάλη... ληστεία.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε από την έδρα της Μονακό με θριαμβευτικό τρόπο, με τον Μάριους Γκριγκόνις να ευστοχεί σε νεκρό χρόνο και να δίνει τη νίκη στους πράσινους.

Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της NOVA και δήλωσε: "Όλοι είναι χαρούμενοι, είναι απλά διαφορετικό συναίσθημα".

Για το πόσες φορές έκανε το ίδιο πράγμα: "Στην καριέρα μου δεν ξέρω, αλλά μάλλον 4-5 φορές, δεν είναι τρελός αριθμός. Είμαι απλά πολύ ευλογημένος που για παράδειγμα σήμερα, όλα πέρασαν μέσα από το χάος και ο Ντίνος μου πάσαρε και το έβαλα, ήταν καλό σουτ. Είμαι απλά ευλογημένος και χαρούμενος".

"Δεν θέλω να βιάζομαι. Απλά πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας, επίσης και εντός. Αλλά τα εκτός έδρας είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο τέλος της σεζόν. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά σήμερα είμαστε απλά χαρούμενοι".

Για το πώς θα περιέγραφε το παιχνίδι: "Μία ληστεία . Η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν. Πολλά πράγματα έγιναν. Μπορώ να μιλάω για το παιχνίδι για ώρες. Κλέψαμε αυτό το παιχνίδι. Έκαναν τα πάντα για να μας αφήσουν να κλέψουμε αυτό το παιχνίδι. Απλά τελικά ήμασταν τυχεροί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ