ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκριγκόνις: "Ακόμα πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές"

Γκριγκόνις: "Ακόμα πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι και δήλωσε ότι η ομάδα πρέπει να μάθει από τα λάθη της και να συνεχίσει, τονίζοντας πως ακόμα έχει τρεις νίκες να πετύχει για την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Λιθουανός μίλησε στην κάμερα της NOVA, όπου δήλωσε ότι οι πράσινοι πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους κα να συνεχίσουν, τονίζοντας ότι ακόμη η ομάδα πρέπει να κάνει τρεις νίκες για να πάρει την πρόκριση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Η επίθεσή μας ήταν καλή, βάλαμε 87 πόντους. Ξέρουμε ότι είναι καλοί στην επίθεση. Αλλά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και να συνεχίσουμε. Ακόμα πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές.

Έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα, πολλή προοπτική, αλλά πρέπει να τους κρατήσουμε σίγουρα κάτω από τους 90 πόντους. Αν τους κρατήσεις κάτω από τους 80 θα κερδίσεις. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε.

Πρέπει να απαντήσουμε. Όταν χάνεις, πρέπει να απαντήσεις και να δείξεις χαρακτήρα. Απλά πρέπει να κάνουμε μικρά πράγματα καλύτερα και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Έχουμε ακόμα τρεις νίκες να πάρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ