ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκραντ: "Όλοι θέλουν να είναι ηγέτες, αλλά δεν λειτουργεί έτσι"

Ο Τζερίαν Γκραντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ολίμπια Μιλάνο
Ο Τζερίαν Γκραντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ολίμπια Μιλάνο INTIME

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της EuroLeague έκανε ο Τζέριαν Γκραντ, με την ευχάριστη έκπληξη του Παναθηναϊκού AKTOR τη φετινή σεζόν να στέκεται στη νοοτροπία του που τον έχei κάνει να θεωρείται πλέον βασικό γρανάζι της "πράσινης" μηχανής.

Ο Τζέριαν Γκραντ αποτέλεσε το καλοκαίρι του 2023 μία από τις λιγότερο ηχηρές μεταγραφές της νέας αποχής του Παναθηναϊκού AKTOR, αφού την παράσταση έκλεψαν οι αποκτήσεις των Κώστα Σλούκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο πρώτος σκόρερ των "πρασίνων" στη EuroLeague, Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ, με τον MVP της αγωνιστικής περιόδου 2022/23 στο EuroCup με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ να στέκεται στη νοοτροπία που τον έχει οδηγήσει να θεωρείται εκ των πολυτιμότερων παικτών του τριφυλλιού τη φετινή χρονιά.

"Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι", ανέφερε αρχικά ο 31χρονος παίκτης, πριν προσθέσει: "Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και τελικά, όσο ο ρόλος σου μεγαλώνει, μπορείς να εξελιχθείς σε σταρ".

Φέτος στη EuroLeague ο Γκραντ μετράει 8,8 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε περίπου 30' που μένει στο παρκέ, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αμερικανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις διαφορές με το EuroCup, τονίζοντας: "Στο Eurocup έχεις τρεις ή τέσσερις παίκτες σε κάθε ομάδα που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα. Στη EuroLeague κάθε παίκτης- ακόμα και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αγωνίζονται για μόνο πέντε λεπτά- μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα".

Κλείνοντας, ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για τη χημεία μεταξύ των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ του Εξάστερου: "Έχουμε καλούς ανθρώπους που πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον", εξηγώντας παράλληλα ότι "ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ