ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Γκραν Κανάρια: Ο Ζαν Μοντέρο απέχει από τις προπονήσεις και ζητάει μεταγραφή

Ο Ζαν Μοντέρο
Ο Ζαν Μοντέρο FIBA.BASKETBALL

Θέμα με τον Ζαν Μοντέρο προέκυψε στην Γκραν Κανάρια, αφού ο Δομινικανός γκαρντ αρνείται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο MundoBasket, ζητώντας μεταγραφή.

Ο Ζαν Μοντέρο (20 χρονών, 1.88 μέτρα) θέλει να αποχωρήσει από την Γκραν Κανάρια. Προκειμένου να συμβεί αυτό μάλιστα, είναι διατεθειμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Απόδειξη; Απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας.

Όπως ενημέρωσε ο ισπανικός σύλλογος, ο Δομινικανός γκαρντ έπρεπε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στις 11 Σεπτεμβρίου, αφού τότε έληγε η άδεια που είχε λόγω της συμμετοχής του στο MundoBasket. Αυτό ωστόσο δεν έχει συμβεί, με τον 20χρονο γκαρντ να ζητάει να παραχωρηθεί με μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν από την έναρξη του MundoBasket ο Μοντέρο φαινόταν να βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στην Αναντολού Εφές, με την τουρκική ομάδα όμως να αλλάζει τελικά γνώμη και να αποκτάει ως δανεικό τον Τζούστους Χόλατζ.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022/23 ο Μοντέρο αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από την Γκραν Κανάρια στην Ρεάλ Μπέτις, έχοντας 17.6 πόντους με 35.1% στα τρίποντα, 3.3 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ στο φετινό MundoBasket είχε 9.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ