EUROLEAGUE

Γκούροβιτς για Ιβάνοβιτς: "Δεν υπάρχει παίκτης που να μην τραυματίστηκε μαζί του"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς INTIME

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέλαβε για τέταρτη φορά την τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια και ο πρώην μπασκετμπολίστας, Μίλαν Γκούροβιτς μίλησε στο podcast "Miljanov korner" για τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι προπονητής της Μπασκόνια για τέταρτη φορά στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας τους Βάσκους μετά την αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Μίλαν Γκούροβιτς, φιλοξενήθηκε στο podcast "Miljanov korner", όπου μίλησε για τον Μαυροβούνιο προπονητή, λέγοντας πως δεν ήθελε να υπογράψει για αυτόν, αναφέροντας πως δεν ήθελε να τραυματιστεί, τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει παίκτης που να μην τραυματίστηκε μαζί του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν ήθελα να τραυματιστώ. Κάποιος θα σου πει, κάποιος όχι. Δεν ήθελα να υπογράψω για αυτόν, δηλαδή είχα προσύμφωνο, αλλά δεν μπήκα στον κόπο γιατί αυτό θα μου έκανε πιο σύντομη την καριέρα καριέρα. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην τραυματίστηκε σοβαρά μαζί του. Δεν έχεις ρεπό για τρεις μήνες, είναι μακελειό κάθε μέρα, ρωτήστε τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, υποθέτω ότι θα μπορούν να μιλήσουν τώρα"

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ