EUROLEAGUE

Συμφώνησε με Γκούντουριτς η Φενέρμπαχτσε, μένει να αποδεσμευτεί από τους Γκριζλις

Ο Μάρκο Γκούντουριτς με την φανέλα των Γκρίζλις
Ο Μάρκο Γκούντουριτς με την φανέλα των Γκρίζλις AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο Μάρκο Γκούντουριτς συμφώνησε προφορικά με την Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τουρκική ομάδα, αρκεί να αποδεσμευτεί από τους Γκρίζλις.

Ο Μάρκο Γκούτουριτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Φενέρμπαχτσε έπειτα από έναν χρόνο. Αυτό υποστηρίζει η σερβική ιστοσελίδα "mozzarsports", η οποία αναφέρει ότι ο Σέρβος γκαρντ συμφώνησε προφορικά με την τουρκική ομάδα.

Με βάση το δημοσίευμα, αυτό που μένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να αφήσουν οι Γκρίζλις ελεύθερο τον Σέρβο, προκειμένου αυτός στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Γκούντουριτς φόρεσε την φανέλα της Φενέρμπαχτσε από το 2017 έως το 2019, πριν αποφασίσει το περασμένο καλοκαίρι να κυνηγήσει το όνειρό του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, συμφωνώντας με τους Γκρίζλις. Στο Μέμφις ωστόσο δεν βρήκε ποτέ έναν ρόλο που θα ταιριάζει πέρυσι, έχοντας 3.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής σε 44 αγώνες, έχοντας και αρκετά "DNP" να τον ακολουθούν (δεν αγωνίστηκε κατόπιν επιλογής του προπονητή του).

Με την απόκτηση του Γκούντουριτς η Φενέρμπαχτσε ελπίζει ότι θα αποκτήσει ενέσεις ποιότητας στους τομείς της δημιουργίας και της εκτέλεσης, στους οποίους πάσχει από το ξεκίνημα της σεζόν, αφού πέραν του Νάντο Ντε Κολό (ο οποίος έχασε κάποιους αγώνες λόγω τραυματισμού) ο πιο συνεπής σε αυτό τοντομέα είναι ο Λορένζο Μπράουν.

TAGS EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ