ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκουντάιτις για Παναθηναϊκό: "Ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω αυτή τη φανέλα"

Γκουντάιτις για Παναθηναϊκό: "Ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω αυτή τη φανέλα"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Αρτούρας Γκουντάιτις στην σελίδα των πρασίνων και στάθηκε στην αγάπη που δέχθηκε από τους φιλάθλους, τους στόχους για τη νέα σεζόν αλλά και τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να επισημοποιούν την συμφωνία το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου. Ο Λιθουανός σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην σελίδα του τριφυλλιού δηλώνοντας ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για το νέο του ξεκίνημα.

Παράλληλα στάθηκε στα μηνύματα του κόσμου που δέχτηκε, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την συμπαράστασή του στον κόσμο που δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές στην χώρα.

Αναλυτικά ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή. Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς.

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ".

Για τους στόχους της φετινής σεζόν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο: "Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό αυτή τη χρονιά, να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουμε".

Τέλος ο Γκουντάιτις αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές: "Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά να είστε δυνατοί, να μείνετε ενωμένοι και να έχετε πίστη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά'.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ