ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Γκούμας: "Δικαίωση για εμάς"

Γκούμας: "Δικαίωση για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανελληνίου, Βασίλης Γκούμας μίλησε στο Sport24.gr για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στους Ολυμπιονίκες, αλλά και για το δικό του... καμάρι.

Ο Βασίλης Γκούμας αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ και του Πανελληνίου. Ο αντιπρόεδρος πλέον του Ερασιτέχνη Πανελληνίου, μίλησε στο Sport24.gr για την απόφαση να μη χορηγήσει η ΕΕΑ πιστοποιητικό συμμετοχή στους Ολυμπιονίκες.

Η συγκεκριμένη απόφαση, μάλιστα όπως αναφέρει δικαίωσε τον Ερασιτέχνη, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ο Πανελλήνιος δεν θα αγωνιζόταν στην Κυψέλη.

" Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στον Πανελλήνιο για να αγωνιστεί στην Α1. Η ομάδα δεν γίνεται να "γυρίζει" από εδώ και από εκεί. Μετά τη Λαμία να "μετακομίσει" και στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να πω ότι πανηγυρίζουμε που δεν θα παίξει στην Α1 ο Πανελλήνιος, αλλά δεν είμαστε και στενοχωρημένοι", τόνισε αρχικά ο Βασίλης Γκούμας και πρόσθεσε:

" Η απόφαση αυτή αποτελεί μία δικαίωση για εμάς. Ο Πανελλήνιος δεν είναι Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι βαρύ χαρτί. Είναι ιστορική ομάδα, από το ιστορικό κέντρο των Αθηνών. Από το κέντρο της πόλης.

Όπως είπα ήταν μία δικαίωση για εμάς. Θα ξεκινήσουμε με τους εφήβους και τα δικά μας τα παιδιά σιγά - σιγά. Δεν γνωρίζω ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε, όπου και αν παίξουμε πάντως αυτό θα γίνει με τα δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες".

"Το καμάρι μας"

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Γκούμας αναφέρθηκε στη... στροφή στους νέους: " Ο Πανελλήνιος δεν είναι μόνο το μπάσκετ. Είναι μεγάλος σύλλογος σε πάρα πολλά αθλήματα. Η κατάσταση την συγκεκριμένη εποχή δεν είναι εύκολη. Δεν υπάρχουν χρήματα. Όλοι θα πρέπει να επικεντρωθούν στο τι μπορούν να δημιουργήσουν από τα τμήματα υποδομής. Να στρέψουν την προσοχή τους και πάλι στους νέους".

Θέλουμε εδώ τα παιδιά μας να μάθουν το μπάσκετ, όπως το μάθαμε εμείς. Όλοι εμείς ξεκινήσαμε από τον Πανελλήνιο. Ο σύλλογος είναι καμάρι για εμάς. Να έρθουν να μάθουν μπάσκετ σε εμάς και όποιοι αξίζουν περισσότερο να προχωρήσουν, να εξελιχθούν και να βοηθήσουν και αγωνιστικά την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ