ΑΕΚ

Εκτός για καιρό ο Γκίκας, υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων στον αριστερό αστράγαλο

Ο Νίκος Γκίκας στο ΑΕΚ - Τσμόκι για το BCL
Ο Νίκος Γκίκας στο ΑΕΚ - Τσμόκι EUROKINISSI SPORTS

Τα άσχημα νέα επιβεβαιώθηκαν για τον Νίκο Γκίκα, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει ότι ο διεθνής γκαρντ υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων στην αριστερή ποδοκνημική. Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Ο Νίκος Γκίκας θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Οι αρχικοί φόβοι σχετικά με τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ιωνικό BC επιβεβαιώθηκαν, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει ότι ο διεθνής γκαρντ υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων στην αριστερή ποδοκνημική.

Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε το χρονικό διάστημα της απουσίας του, ωστόσο με βάση την σοβαρότητα του τραυματισμού του αυτό υπολογίζεται σε αρκετές εβδομάδες.

Ο Γκίκας τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα της Νίκαιας, στην νίκη της ΑΕΚ με 81-74, όταν σε μία προσπάθειά του να πασάρει πάτησε πάνω στο πόδι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, με αποτέλεσμα να "γυρίσει" τον αριστερό του αστράγαλο και να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Σε πλήρη ιατρικό έλεγχο υπεβλήθη ο Νίκος Γκίκας, υπό την επιμέλεια του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General.

Ο διεθνής γκαρντ της «Βασίλισσας» υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων αριστερής ποδοκνημικής άρθρωσης.

Ο αθλητής υποβάλλεται σε συμπληρωματικές εξετάσεις.

Ο τρόπος της θεραπευτικής αντιμετώπισης θ’ αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ