ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Γκεραρντίνι: "Δεν ήταν πρόβλημα ότι έφυγε ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ, αλλά το πότε"

Γκεραρντίνι: "Δεν ήταν πρόβλημα ότι έφυγε ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ, αλλά το πότε"

Ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι μίλησε για πρώτη φορά για τη φυγή του Ιγκόρ Κοκόσκοβ από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Η αποχώρηση του Ιγκόρ Κοκόσκοβ από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε προέκυψε ξαφνικά, πριν από περίπου ένα μήνα. Σε ένα χρονικό σημείο που η τουρκική ομάδα έτρεχε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της, ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να πει "αντίο" στην Κωνσταντινούπολη για να επιστρέψει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς.

Το χρονικό σημείο στο οποίο προέκυψε αυτή η αποχώρηση και η αλλαγή σκηνικού αποτέλεσε το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Φενέρμπαχτσε, όπως εξήγησε -για πρώτη φορά δημοσίως- ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Ο GM της Φενέρμπαχτσε ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα: "Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό πίσω από αυτή την ιστορία, όλα έγιναν με πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μας είναι πως όλα έγιναν αρκετά αργά (μέσα στο καλοκαίρι). Αν αυτό συνέβαινε, για παράδειγμα, τον Ιούνιο, θα καθόμασταν να αναλύσουμε την κατάσταση, να μιλήσουμε και να βρούμε τη λύση. Το γεγονός όμως πως όλα έγιναν μέσα στην τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για μας. Ήταν επίσης πολύ δύσκολο να βρούμε τον επόμενο προπονητή μας, σε ένα τέτοιο χρονικό πλαίσιο".

Πέραν αυτού, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπόμπι Ντίξον, αλλά και την πιθανότητα για νέες μεταγραφές από την τουρκική ομάδα.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ