ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκασόλ: "Υπήρχαν στιγμές που η επιστροφή μου ήταν αβέβαιη"

Ο Πάου Γκασόλ με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Πάου Γκασόλ με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας EUROKINISSI

Σε συνέντευξή του στην ισπανική Marca, ο Πάου Γκασόλ μίλησε για την επιστροφή του στα γήπεδα, το Final Four αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με το Final Four της EuroLeague να είναι λίγες μέρες μακριά, ο Πάου Γκασόλ μίλησε στην ισπανική Marca για την επιστροφή του στα γήπεδα, η οποία όπως παραδέχτηκε, κάποιες στιγμές δεν ήταν σίγουρη. Μεταξύ άλλων ο Γκασόλ αναφέρθηκε και στην Μπαρτσελόνα και τη συμμετοχή τους στο Final Four αλλά και τους απερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

"Με όλη την προετοιμασία που έκανα για σχεδόν δύο χρόνια ή και παραπάνω, στόχος ήταν η επιστροφή μου στη δράση. Υπήρξαν στιγμές που αυτή δεν ήταν σίγουρη".

Αναφορικά με την Μπαρτσελόνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γκασόλ παραδέχτηκε ότι υπήρξε τυχερός. "Ήμουν πολύ τυχερός που επέστρεψα στην Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που γεννήθηκα σαν παίκτης και εκεί όπου πήρα μεγάλες ευκαιρίες και εκεί που δίνεται η ευκαιρία τώρα να παλέψω για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Η προετοιμασία θα δείξει πως θα πάει".

Ο Γκασόλ έδειξε συγκεντρωμένος στο τώρα και στο Final Four με την Μπαρτσελόνα. "Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο Final Four, στο να τελειώσω τη σεζον όσο το δυνατόν πιο καλά. Μετά τη σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Άμα αυτό είναι η προετοιμασία για το Τόκιο, θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ό,τι είναι να έρθει την επόμενη σεζόν, θα έρθει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ