NBA

Γκασόλ: Έστειλε στην Βανέσα Μπράιαντ τούρτα γενεθλίων για την αδικοχαμένη Τζίτζι

Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega)
Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega) AP PHOTO/SAM ORTEGA

Ο Πάου Γκασόλ έστειλε μία υπέροχη τούρτα γενεθλίων στην Βανέσα Μπράιαντ για χάρη της Τζίτζι, η οποία αν ζούσε θα έκλεινε τα 14 της χρόνια.

Ο Πάου Γκασόλ είναι από τους ανθρώπους που πήρε πιο βαριά από άλλους τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζίτζι. Θέλει να σταθεί στο πλευρό της Βανέσα Μπράιαντ και της οικογένειάς της και το έδειξε με έναν ακόμα όμορφο τρόπο.

Η Τζίτζι Μπράιαντ θα έκλεινε την 1η Μαΐου τα 14 της χρόνια, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη μέρα για την οικογένειά της. Ο Ισπανός φόργουορντ - και άλλοτε συμπαίκτης του Κόμπι - θέλησε λοιπόν να βοηθήσει την οικογένεια Μπράιαντ να χαμογελάσει και έστειλε μία τούρτα γενεθλίων της Τζίτζι.

Την είδηση γνωστοποίησε η Βανέσα Μπράιαντ μέσω Instagram, ευχαριστώντας σε Instasory τον Ισπανό.

Δείτε το post:

Γκασόλ: Έστειλε στην Βανέσα Μπράιαντ τούρτα γενεθλίων για την αδικοχαμένη Τζίτζι

AP Photo/Sam Ortega

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ