EUROLEAGUE

Γκαρούμπα: "Δεν διάλεξα εγώ την Ρεάλ Μαδρίτης, εκείνη με διάλεξε"

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στη διάρκεια συνέντευξης
Ο Ουσμάν Γκαρούμπα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στη διάρκεια συνέντευξης EUROLEAGUE TV

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα μίλησε στο επίσημο σάιτ της EuroLeague για την Ρεάλ Μαδρίτης που δεν διάλεξε ο ίδιος

Ο 19χρονος φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ουσμάν Γκαρούμπα έχει εξελιχθεί σε έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη. Έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα του σε πολλά παιχνίδια ενώ αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν στην Liga Endesa.

Ο Γκαρούμπα, σε συνέντευξή του στη σελίδα της EuroLeague, αναφέρθηκε πως η Ρεάλ δεν ήταν δική του επιλογή αλλά ότι εκείνος ήταν επιλογή της Ρεάλ. "Δεν διάλεξα εγώ να παίξω στη Ρεάλ, η Ρεάλ διάλεξε εμένα και γι' αυτό ξεκίνησα να παίζω εκεί. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ όταν ήμουν εννιά ετών. Στην αρχή έπαιζα ποδόσφαιρο γιατί μου άρεσε περισσότερο από το μπάσκετ. Μετά όμως, ήμουν πολύ ψηλός για το ποδόσφαιρο και οι γονείς μου όπως και οι φίλοι μου, μού είπαν ότι θα έπρεπε να παίξω μπάσκετ. Το δοκίμασα και είχε πλάκα".

Και τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν. Ο Γκαρούμπα διαπρέπει με την Ρεάλ και αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα στην EuroLeague. Ο Γκαρούμπα ωστόσο παραδέχτηκε πως όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς. "Δούλευα πολύ σκληρά με τις μικρές ομάδες αλλά δεν σκεφτόμουν την ανδρική ομάδα. Κάθε χρόνο, αν συνεχίσεις να δουλεύεις με τους συμπαίκτες σου, έχεις την πιθανότητα να πας στη μεγάλη ομάδα. Έτσι και εγώ δούλευα για να έχω μία ευκαιρία. Είναι τρομερό να είσαι παίκτης της ανδρικής ομάδας της Ρεάλ, ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα".

Ο Γκαρούμπα δεν έκρυψε πως είχε την απόλυτη υποστήριξη του Πάμπλο Λάσο. " Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής γιατί δεν χρησιμοποιεί την ηλικία μου ως δικαιολογία. Δεν τον νοιάζει η ηλικία. Ακόμα και αν είσαι 16, αν παίζεις καλά και βοηθάς την ομάδα, θα σε βάλει μέσα. Επομένως, τον σέβομαι και είναι πολύ ωραίο να παίζω για εκείνον".

Παρά τα όσα έχει καταφέρει ως τώρα, ο Γκαρούμπα "διψάει" για περισσότερα, όπως για παράδειγμα την κατάκτηση της EuroLeague. "Θα ήταν υπέροχο. Είναι ένα όνειρο που θέλω να πραγματοποιηθεί. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα".

Δείτε όλη τη συνέντευξη

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ