NBA

Η 38αρα με τα 10 τρίποντα του Γκαλινάρι κόντρα στους Σέλτικς

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Χοκς κόντρα στον Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς
Ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Χοκς κόντρα στον Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς Ⓒ 2021 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση κόντρα στους Σέλτικς, σταματώντας στους 38 πόντους με 10/12 τρίποντα. Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του από το παιχνίδι.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ξύπνησε από τον λήθαργό του και οι Σέλτικς πλήρωσαν τις συνέπειες, με τους Χοκς να επικρατούν με 127-112 και τον Ιταλό να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα της Ατλάντα.

Ο Γκαλινάρι απλώς δεν μπορούσε να αστοχήσει, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 38 πόντους με 3/4 δίποντα, 10/12 τρίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας από το χέρι την ομάδα του.

Ήταν μία εμφάνιση που την είχε ανάγκη όσο τίποτα ο Ιταλός, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 61 εκατ. δολαρίων με τους Χοκς, αλλά μέχρι στιγμής ήταν κατώτερος των προσδοκιών, αφού ένας τραυματισμός στο ξεκίνημα της σεζόν τον πήγε πίσω.

Την φετινή σεζόν ο Γκαλινάρι έχει 10.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο με 36.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με τα... όργια του Γκαλινάρι:

Photo Credits: ⓒ 2021 Michael Dwyer/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ