ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ

Γιώργος Καλαϊτζάκης: Άγγιξε το double-double και ήταν clutch στο τέλος στο ντεμπούτο του στην G-League

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης PRINTSCREEN

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν εξαιρετικός στον πρώτο του αγώνα στην G-League με την θυγατρική ομάδα των Μπακς, τους Γουισκόνσιν Χερντ, έχοντας 15 πόντους και 8 ριμπαουντ, αλλά και 2 καθοριστικές βολές στο τέλος στην νίκη με 111-108 επί των Μαντ Αντς.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης άρπαξε την ευκαιρία αό τα μαλλιά στην πρώτη του παρουσία στην G-League, όντας πολύ καλός στην νίκη των Γουισκόνσιν Χερντ με 111-108 επί των Φορτ Γουέιντ Μαντ Αντς.

Ο διεθνής γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 15 πόντους με 5/11 σουτ (2/5 τρίποντα), 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής. Ήταν μάλιστα αυτός που με 2/2 βολές στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό 111-108, αλλά και αυτός που μάρκαρε τον Μπένι Μπόατραϊτ στην τελευταία φάση, όταν ο σέντερ των Μαντ Αντς αστόχησε σε τρίποντο που θα μπορούσε να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Ο Γουέιν Γκέιμπριελ με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Χερντ, με τον Ραγιόν Τάκερ να προσθέτει 18 πόντους.

Για τους ηττημένους, ο Ντουέιν Γουάσινγκτον είχε 27 πόντους και ο Τέρι Τέιλορ 23 πόντους και 20 ριμπάουντ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιώργου Καλαϊτζάκη από το παιχνίδι:

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ