ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προανήγγειλε συγκινημένος την αποχώρησή του από τον Προμηθέα ο Γιατράς: "Ίσως είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Πάτρα"

Ο Μάκης Γιατράς στον πάγκο του Προμηθέα σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή (10 Ιανουαρίου 2021)
Ο Μάκης Γιατράς στον πάγκο του Προμηθέα σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή (10 Ιανουαρίου 2021) EUROKINISSI SPORTS

Την αποχώρησή του από τον Προμηθέα προανήγγειλε ιδιαίτερα συγκινημένος ο Μάκης Γιατράς μετά από τον τρίτο μικρό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Μάκης Γιατράς, σε δηλώσεις του μετά από τον τρίτο χαμένο μικρό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Προμηθέα. "Ίσως είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Πάτρα σήμερα", είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Πατρινών, αφού αν ο Προμηθέας χάσει από την Ένωση στο ΟΑΚΑ, τότε κάνει το 3-1 και ολοκληρώνεται η σεζόν.

"Βλέπετε τα παιχνίδια, δεν έχω να πω κάτι. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, συνεχίζουμε, να τελειώσει αυτή η ιστορία. Αυτό που θέλω να πω αν μου επιτρέπετε, είναι ότι ίσως σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Πάτρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσε αλλά και τον κόσμο της Πάτρας που μας αγκάλιασε και παίξαμε σε γεμάτα γήπεδα. Να ευχηθώ τα καλύτερα. Θα φύγει το σώμα μου από εδώ αλλά η ψυχή μου θα είναι εδώ".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ