STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατράς: "Η νίκη μας ήταν 100% δίκαιη, ήταν καθαρή η φάση"

Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα
Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς χαρακτήρισε ως απόλυτα δίκαιη τη νίκη του Προμηθέα στον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan Basket League με αντίπαλο το Λαύριο.

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Προμηθέα επί του Λαυρίου ο Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του, ενώ στάθηκε και στην κούραση που κουβαλούν οι παίκτες του από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

"Η νίκη μας σήμερα θεωρώ ήταν δίκαιη. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, θέλει και τύχη, θέλει και άλλα πράγματα. Η νίκη μας ήταν 100% δίκαιη. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε και το θέμα της ενέργειας. Κάναμε ένα βήμα, θα πω πάλι όμως ότι το παιχνίδι είναι 0-0. Έχουμε πάλι ένα παιχνίδι τη Δευτέρα στο Λαύριο. Υπάρχει απέραντος σεβασμός στην ομάδα του Λαυρίου, είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Δίκαια τερμάτισε στη δεύτερη θέση".

Ο κόουτς του Προμηθέα μίλησε και για την ποιότητα της ομάδας του Λαυρίου ενώ σχολίασε και το τελευταίο αντιαθλητικό φάουλ που όπως είπε ήταν μία "καθαρή φάση".

"Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πάρα πολύ χρόνο και η ομάδα έχει παίξει σε 12 μέρες έξι παιχνίδια με ταξίδια και μεγάλες απαιτήσεις. Σίγουρα παίζει και η άλλη ομάδα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και ενώ έφυγε το παιχνίδι στους επτά πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, χαμηλώσαμε το σχήμα και βρήκαμε κάποια μεγάλα σουτ. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια με ένα φάουλ που έγινε και πιστεύω είναι καθαρή η φάση".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ