EUROLEAGUE

Γιατί ο Μπαρτζώκας ζήτησε τεχνική ποινή στα 0.7" πριν από το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Μπασκόνια με το σκορ 74-75

Γιατί ο Μπαρτζώκας ζήτησε τεχνική ποινή στα 0.7" πριν από το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Μπασκόνια με το σκορ 74-75

Αναμπουμπούλα στο φινάλε στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ζητάει τεχνική ποινή πριν από την επαναφορά του Γουόκαπ στον Φαλ.

Το βράδυ της Πέμπτης (9/11) ήταν ακόμη ένα από αυτά τα βράδια που έσπασαν καρδιές στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +10 στην πρώτη περίοδο, έπεσε στο -18 στη δεύτερη, στο δεύτερο μέρος έκανε υπερπροσπάθεια και άγγιξε την νίκη, όμως ένα καλάθι του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ στα 0.7" έδωσε στη Μπασκόνια ένα τεράστιο διπλό στην 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Τι συνέβη όμως στον χρόνο που έμενε μετά από το σουτ του Μίλερ-ΜακΙντάιρ, με τους Πειραιώτες να έχουν την κατοχή στο μισό γήπεδο και την ευκαιρία για το σουτ της νίκης; Ο Αϊζέια Κάναν άκουσε σφύριγμα και ξεκίνησε την κίνησή του πριν ο διαιτητής Μπελόσεβιτς προειδοποιήσει τον παίκτη της Μπασκόνια (Μάικ Κότσαρ) για την πλάγια γραμμή, με αποτέλεσμα να "χαλάσει" το play του Ολυμπιακού και να ενημερωθεί ο Μπαρτζώκας ότι ο ψηλός των Βάσκων υπέπεσε σε παράβαση. Ότι δηλαδή πάτησε τη γραμμή, την οποία πάντως δεν πάτησε όπως φαίνεται από το video.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές, ζήτησε τεχνική ποινή, ειπώθηκε επίσης ότι ο Μπελόσεβιτς καθυστέρησε να δώσει τη μπάλα στον Γουόκαπ και μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή χρειάστημε μία μίνι διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ολοκληρωθεί το ματς με πάσα του Γουόκαπ και κακό τελείωμα του Φαλ κοντά στο καλάθι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ