EUROLEAGUE

Γιατί διακόπηκε το Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν και ποιο είναι το επόμενο βήμα εν όψει του Game 3

Γιατί διακόπηκε το Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν και ποιο είναι το επόμενο βήμα εν όψει του Game 3

Γιατί οι διαιτητές του Ρεάλ - Παρτίζαν πήραν την πρωτοφανή απόφαση να διακόψουν το ματς στο Wizink Center; Τι συμβαίνει το βράδυ της Πέμπτης (27/4) στη Μαδρίτη και τι θα ακολουθήσει εν όψει Βελιγραδίου; Το SPORT24 έχει τις απαντήσεις.

Η σύρραξη στο 38' του αγώνα Ρεάλ - Παρτίζαν ήταν η χειρότερη εικόνα της φετινής EuroLeague και δυστυχώς ξεκίνησε από ένα πολύ "βρόμικο" φάουλ του πολύπειρου Σέρχιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ που δεν είχε καμία λογική. Το ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους αθλητές των δύο ομάδων ήταν ασύλληπτο για τα δεδομένα της EuroLeague, με τους διαιτητές να αποφασίζουν τη διακοπή της αναμέτρησης και να ζητούν την αποχώρηση και των Ισπανών και των Σέρβων στα αποδυτήρια.

Αν και η EuroLeague ενημέρωσε μέσω των λογαριασμών της στα social media ότι το ματς ολοκληρώθηκε, τα posts κατέβηκαν λίγη ώρα μετά. Γιατί όμως διακόπηκε ο αγώνας; Επειδή οι Ράντοβιτς, Λάτισεβς, Ρότσα αποφάσισαν την αποβολή όλων των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και των 11/12 της Παρτίζαν. Ο μοναδικός που δεν αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ζακ ΛεΝτέι. Πάντα σύμφωνα με το play by play της EuroLeague.

Φαίνεται πάντως ότι η βραδιά θα είναι μεγάλη, καθώς πέρα από όσα θα γράψουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, η υπόθεση θα πάει στον αθλητικό δικαστή ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για τις ποινές εν όψει του τρίτου αγώνα που θα γίνει (;) στις 2 Μαΐου στη Σταρκ Αρένα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ