ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Σκοτώνουμε τους παίκτες, απαράδεκτο το πρόγραμμα"

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: BARCA BASKET

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της EuroLeague (1/4, 21:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και ο Σαρούνας Γασικεβίτσιους σε δηλώσεις του πριν το ματς τόνισε πως το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και πως η ομάδα του δεν θα τρελαθεί για να πάρει το αποτέλεσμα.

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ(1/4, 21:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα playoffs με πλεονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής των μπλαουγκράνα, Σάρας Γιασικεβίτσιους, σε δηλώσεις του πριν από το ματς ωστόσο τόνισε πως το πρόγραμμα επιβαρύνει πολύ τους παίκτες, κάτι που είναι απαράδεκτο και πως η ομάδα του δεν θα "τρελαθεί για να πάρει το αποτέλεσμα".

"Ήταν ένας τρελός μήνας. Αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί, είναι απαράδεκτο. Έχουμε δει τόσες πολλές ομάδες με προβλήματα τραυματισμών και μυϊκά θέματα. Σκοτώνουμε τους παίκτες, είναι υπερβολή".

Αναφορικά με τον Σανλί, είπε: "Θα εξαρτηθεί από το πως θα νιώθει αύριο αλλά αν όλα πάνε καλά θα παίξει μερικά λεπτά. Η ομάδα μας δεν θα τρελαθεί για να πάρει το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε γενικά. Θέλουμε να δούμε την κατάσταση μερικών παικτών".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ