ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Ως προπονητής υπέφερα πολύ, παιχνίδια σαν αυτά κάνουν την ομάδα πιο δυνατή"

Ο Γιασικεβίτσιους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ο Γιασικεβίτσιους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού τονίζοντας πως ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη νίκη που οι παίκτες του μπόρεσαν και διαχειρίστηκαν σωστά.

Εμφανώς ευχαριστημένος από τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού με 79-78, αλλά και με την αντίδραση των παικτών του στο κακό πρώτο μισό εμφανίστηκε ο κόουτς των μπλαουγκράνα, Σάρας Γιασικεβίτσιους που έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι. Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε πως η αντίδραση των παικτών του στις αλλαγές ήταν πολύ κακή, ωστόσο η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο και εν τέλει πήρε τη νίκη.

"Ήταν ένα καλό ματς για τους φιλάθλους που κάθονταν στις κερκίδες ή το έβλεπαν από την τηλεόραση, ήταν πολύ έντονο. Εγώ ως προπονητής υπέφερα πολύ. Με αυτό το τρελό πρόγραμμα που έχουμε δεν ξέρω αν είχαμε αρκετό χρόνο να καταλάβουμε αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Το παιχνίδι μας στην άμυνά τους με τις αλλαγές ήταν πολύ κακό. Προσπαθήσαμε να το προετοιμάσουμε σωστά αλλά τα παιχνίδια ήταν πολλά. Θεωρώ ότι πολλά πράγματα ήταν εναντίον μας, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό, όταν χάναμε πολλά εύκολα καλάθια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες που ανταπεξήλθαν. Παιχνίδια σαν αυτά κάνουν την ομάδα πιο δυνατή. Αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς. Ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες. Η αντίδρασή μας στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν φανταστική. Μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι και μας βοήθησαν πολύ. Μετά ωστόσο το χάσαμε αλλά ανταπεξήλθαμε σωστά και το πήραμε".

Από την πλευρά του ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ματς, ο Πιερ Οριόλα, στάθηκε στο άγχος του στις κρίσιμες βολές του ματς που βρήκαν στόχο.

"Είχα πολύ άγχος πριν από τις βολές. Δεν είμαι ο καλύτερος σουτέρ στην ομάδα. Αλλά κερδίσαμε και προχωράμε. Ήταν μία καλή μάχη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ