ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

Γιασικεβίτσιους: "Η Μπάρτσα είναι το φαβορί"

Γιασικεβίτσιους: "Η Μπάρτσα είναι το φαβορί"

Συνέντευξη σε ισπανική εφημερίδα παραχώρησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος επανέλαβε ότι συγκινείται όταν μπαίνει στο Παλαού Μπλαουγκράνα και ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για το Final Four.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι αποδέχτηκε την πρόταση της Λιέτουβος Ρίτας γιατί είχε βαρεθεί να αλλάζει πάνες στη νεογέννητη κορούλα του.

Παράλληλα μίλησε και για τη μεγάλη του ομάδα την Μπαρτσελόνα ξεκαθαρίζοντας πως όταν θα έρθουν τα μεγάλα ματς θα είναι έτοιμη.

"Έκανα προπονήσεις στην Ελλάδα και έπρεπε να κάνω κάτι για να αρχίσω να παίζω μπάσκετ, γιατί είχα σιχαθεί να αλλάζω πάνες (γέλια). Πλέον είμαι στο Βίλνιους, σε μια πόλη και μια ομάδα που ξέρω καλά, και προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου", τόνισε ο "Σάρας" και συνέχισε αναφερόμενος στην Μπαρτσελόνα:

"Ο κόσμος ξέρει καλά πως είμαι πολύ… "Μπάρτσα". Είμαι από την πρώτη ημέρα που γνώρισα το σύλλογο. Κι έγινα ακόμη περισσότερο όταν ήρθα στη Βαρκελώνη και είδα πως η Καταλονία μοιάζει πολύ με τη Λιθουανία.

Έχω σπίτι στη Βαρκελώνη και ακόμη έχω διαρκείας στην ποδοσφαιρική ομάδα, που διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της. Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα της ζωής μου, ό,τι κι αν γίνει. Όποτε παίζω στο Παλαού Μπλαουγκράνα ο κόσμος μου φέρεται υπέροχα. Πάντα είμαι έτοιμος να δακρύσω, έτσι ποτέ δεν παίζω καλά".

Όσον αφορά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν: "Στα πρώτα παιχνίδια η Μπαρτσελόνα δεν ήταν καλή. Ίσως λίγο η έλλειψη κινήτρου για τους παίκτες, ίσως οι πολλοί τραυματισμοί, έπαιξαν το ρόλο τους. Όταν όμως έρθουν τα μεγάλα ματς στο δρόμο για το φάιναλ φορ, η Μπαρτσελόνα για μένα θα είναι το φαβορί".

Όσον αφορά το μέλλον του σχολίασε: "Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Άλλες φορές λέω πως θα γίνω προπονητής, άλλες πως θα δουλέψω με μικρά παιδιά. Μάλλον ακόμη σκέφτομαι σαν παίκτης. Μέχρι τότε αισθάνομαι πως μπορώ να δώσω ακόμη πολλές ασίστ.

Και ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψω στην Εθνική. Έχω μία μικρή κόρη πλέον και θα προτιμούσα να τρέχω μαζί της σε ένα ελληνικό νησί από το να τρέχω στα γήπεδα. Όμως δεν έχω αγωνιστεί ποτέ σε ένα Ευρωμπάσκετ στην πατρίδα μου και μου αρέσει αυτή η ιδέα. Θα δούμε το Μάιο και πώς θα έχει κυλήσει η σεζόν για μένα".

TAGS ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ