EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους άφησε αιχμές για τη διαιτησία: "Η EuroLeague θα μας ακούσει σύντομα, θέλουμε κι άλλους σαν τον Καλάθη"

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό της EuroLeague, στάθηκε στην μαχητικότητα του Καλάθη αλλά εξέφρασε και παράπονα προς την EuroLeague, με αφορμή τη διαιτησία.

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό της EuroLeague μίλησε για τα λάθη της διοργανώτριας αρχής και της διαιτησίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά μάλιστα ότι δεν θα φύγουν αφήνοντας την κατάσταση έτσι. Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Νικ Καλάθη τον οποίο χαρακτήρισε "πολεμιστή".

"Ο Καλάθης είναι πολεμιστής. Θα έκανε τα πάντα για να είναι στο γήπεδο. Δεν είχε καλή βραδία όπως κάνει συνήθως αλλά ήταν εκεί. Θέλουμε κι άλλους πάικτες σαν τον Νικ που να θυσιάζονται και να παίζουν στον τελικό. Προσπάθησε να μας προσφέρει όσα μπορούσε. Ξέρω τον Νικ δεν μου έκανε εντύπωση που προσπάθησε να παίξει".

Δεν θέλω να βάλω πολύ τον εαυτό μου σε μπελάδες, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με αρκετά πράγματα. Η EuroLeague θα μας ακούσει σύντομα. Δεν μπορούμε να φύγουμε και να το αφήσουμε έτσι".

Κατά τη διάρκεια του τελικού ο Γιασικεβίτσιους ξέσπασε και εξέφρασε τα παράπονά του στους διαιτητές και δέχτηκε μάλιστα τεχνική ποινή.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ