ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Είμαι απογοητευμένος, δεν καταλαβαίνω..."

Γιασικεβίτσιους: "Είμαι απογοητευμένος, δεν καταλαβαίνω..."
EUROKINISSI

Πολύ προβληματισμένος από την εικόνα της Μπαρτσελόνα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η Μπασκόνια είχε το βράδυ της Κυριακής (18/10) περισσότερη ενέργεια από την ομάδα του.

Η λέξη απογοητευμένος είναι μάλλον μικρή για να χαρακτηρίσει την ψυχολογική κατάσταση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το βράδυ της Κυριακής (18/10). Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα της Βιτόρια, με τον Λιθουανό προπονητή να μην μπορεί να καταλάβει γιατί η Μπασκόνια που είχε παίξει αργά το βράδυ της Παρασκευής (16/10) είχε πολλή περισσότερη ενέργεια από τη δική του ομάδα που είχε αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (15/10) τον Παναθηναϊκό.

"Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω πως η Μπασκόνια είχε περισσότερη ενέργεια. Είναι απαράδεκτο, δεν έχω ξαναδεί ομάδα να δίνει τόσους πόντους στον αντίπαλο από δικά της λάθη. Πήραμε ένα σημαντικό μάθημα, πως κάθε ματς πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τελικός. Είμαι πολύ απογοητευμένος, είδα σημάδια κακής νοοτροπίας. Πρέπει να βελτιωθούμε πνευματικά" ήταν τα λόγια του Γιασικεβίτσιους μετά από την πρώτη ήττα της Μπαρτσελόνα στη Liga Endesa της σεζόν 2020/21.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ