EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μία δεκαετία"

Γιασικεβίτσιους: "Δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μία δεκαετία"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πριν από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό (3/2, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), τόνισε πως οι πράσινοι είναι άτυχοι τη φετινή σεζόν, αλλά δεν είναι η ομάδα που ήταν πριν από μία δεκαετία.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (3/2, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Γιασικεβίτσιους πριν από το παιχνίδι αναφέρθηκε στους πράσινους, τονίζοντας πως είναι αρκετά άτυχοι.

"Δεν είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός, έχει παίξει πολύ καλά κόντρα σε ταλαντούχες ομάδες. Το παιχνίδι του είναι βασισμένο στους γκαρντ, οι οποίοι έχουν την μπάλα, παίρνουν τις αποφάσεις και σουτάρουν. Όπως κάθε ματς Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο και πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά. Ακόμα ένα παιχνίδι στο τρελό αυτό καλεντάρι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η ομάδα που αγαπώ περισσότερο εκτός Λιθουανίας. Πέρασα πολλά χρόνια εκεί και είναι ιδιαίτερη η σχέση. Είναι λίγο λυπηρό, αλλά όλοι περνούν δύσκολες φάσεις, είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα στη κορυφή. Θέλω πάντα το καλύτερο για την ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ο Παναθηναϊκός που είδαμε πριν μία δεκαετία" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ