ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Χαίρομαι για την Ζάλγκιρις, αλλά δεν είναι ευχάριστο ότι θα την αντιμετωπίσω στα playoffs"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν απολύτως ειλικρινής αναφερόμενος στο συναπάντημα της Μπαρτσελόνα με την ομάδα της καρδιάς του, Ζάλγκιρις, λέγοντας ότι αν και χαίρεται για την επιτυχία των Λιθουανών δεν είναι ευχάριστο για αυτόν ότι θα παλέψει μαζί τους.

Η Ζάλγκιρις έκανε την υπέρβαση και τελικά προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague, κατακτώντας μάλιστα την 7η θέση, πέφτοντας πάνω στην Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που την έβαλε ξανά στον μπασκετικό χάρτη: Τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Και αυτό δεν... ενθουσιάζει τον Λιθουανό τεχνικό.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με την κορυφαία ομάδα της πατρίδας του, ο Γιασικεβίτσιους βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη θέση, αφού από την μία πλευρά χαίρεται για την ομάδα της καρδιάς του και από την άλλη πρέπει να την αποκλείσει για να προκριθεί στο Final Four.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την Ζάλγκιρις, την αγαπάω από έξι χρονών, αλλά τώρα είναι η αντίπαλός μου και δεν μου είναι ευχάριστο να παίζω εναντίον της" παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Γιασικεβίτσιους, πριν πλέξει το εγκώμιο της πρώην ομάδας του στην συνέχεια:

"Η Ζάλγκρις έχει τον πιο δυνατό χαρακτήρα στην EuroLeague. Κανείς δεν περίμενε να μπει στα playoffs στο ξεκίνημα της σεζόν. Έπαιξε όμως εξαιρετικό μπάσκετ στο πρώτο μέρος της σεζόν. Αντιμετώπισε ένα μεγάλο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς και κανείς δεν τους υπολόγισε τότε.

Είναι όμως μία ομάδα που ξέρει να προσαρμόζεται χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα της, την βοήθεια των οπαδών της και την ικανότητά της να παίρνει δύσκολα παιχνίδια".

Κλείνοντας, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει το περιθώριο να υποτιμήσει την λιθουανική ομάδα: "Πρέπει να σκεφτούμε ποιες ομάδες άφησε έξω η Ζάλγκιρις. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις σε μία σεζόν 34 αγώνων. Η Ζάλγκιρις ήταν καλύτερη από την Φενέρμπαχτσε, την Βαλένθια, την Βίρτους Μπολόνια την Αναντολού Εφές".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ