EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Απίστευτη η ευχαρίστηση να έρχομαι στο ΟΑΚΑ, καταρρεύσαμε στο δεύτερο μέρος"

Γιασικεβίτσιους: "Απίστευτη η ευχαρίστηση να έρχομαι στο ΟΑΚΑ, καταρρεύσαμε στο δεύτερο μέρος"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ ευχαρίστησε τους πράσινους οπαδούς που τον απιθέωσαν ξανά στο ΟΑΚΑ.

Εκτός έδρας ήττα με 74-63 υπέστη η Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να κάνει λόγο για πλήρη κατέρρευση της ομάδας του μετά την ανάπαυλα. Ο Λιθουανός τεχνικός, που δεν δέχθηκε καμία ερώτηση, δεν παρέλειψε φυσικά να ευχαριστήσει τους οπαδούς των πρασίνων για την υποδοχή που του επεφύλαξαν για μία ακόμα φορά.

"Συγχαργητήρια στον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν για τη νίκη. Όπως λέω πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή. Είναι πάντα απίστευτη η ευχαρίστηση το να έρχομαι στο ΟΑΚΑ.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωσή σου και να σταματήσεις να κάνεις τα μικρά πράγματα. Καταρρεύσαμε εντελώς στο δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν μαχητικότητα. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, αυτές οι λεπτομέρειες, τα φάουλ ή τα μη φάουλ, μετράνε στο τέλος. Πρέπει να αναλύσουμε γιατί καταρρεύσαμε έτσι", ανέφερε αναλυτικά ο Σάρας.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ