EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Eυχαριστώ τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τους αγαπώ"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ τόνισε πως η ομάδα του βελτιώθηκε μετά το πρώτο κακό ημίχρονο

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με 85-82 για την 16η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του βελτιώθηκε μετά το πρώτο κακό μέρος, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα. Ακόμη ευχαρίστησε τον κόσμο των πρασίνων, που τον χειροκρότησε πριν από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους:

Για τον αγώνα: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Αντιδράσαμε μετά το πρώτο κακό ημίχρονο, παίξαμε κακή άμυνα, δεχθήκαμε 49 πόντους, δεχόμασταν διευσιδύσεις, κάναμε άσκοπα φάουλ. Ωστόσο επιστρέψαμε, βγήκαμε δυναμικοί παίξαμα καλά αμυντικά, καταφέραμε να γυρίσουμε τον ρυθμό του παιχνδιού. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο έξυπνοι ωστόσο καταλαβαίνω τους παίκτες μου με τόσα πολλά ταξίδια και παιχνίδια. Ευχαριστώ τους οπαδούς του Πανθηνααϊκού που με υποδέχθηκαν. Τους αγαπώ, όσο νιώθω την αγάπη τους".

Για τη σύνθεση: "Δεν θεωρώ ότι δεν λειτούργησε το σχήμα μας, ο Μίροτιτς έπαιξε στο 3, όχι για πρώτη φορά φέτος, ήταν καλός. Σκοράραμε 41 πόντους στο πρώτο μέρος, η άμυνα μας στο πικ εν ρόλ ήταν πρόβλημα. Το πρόβλημα μας ήταν επίσης οι εύκολοι πόντοι, δεχθήκαμε 14 πόντους, ενώ στο δεύτερο μόνο τέσσερις. Στα επιθετικά ριμπάουντς βελτιωθήκαμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ