ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Γιασικεβίτσιους: “Πρέπει να λάβουμε έξτρα μέτρα για Βεζένκοβ και Ντόρσεϊ”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ / EUROKINISSI

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας την ανάγκη συγκέντρωσης απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ αύριο (17/3, 21:15) για το εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την επικείμενη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

“Βγαίνουμε σε ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε μια απαιτητική ατμόσφαιρα.Το να παίξεις εκεί είναι πάντα πολύ δύσκολο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να παίξει ομαδικό μπάσκετ, να μην χάσουμε παίκτες στις περιστροφές, να προσέξουμε τις κινήσεις της μπάλας και να πάρουμε επιπλέον μέτρα για τους Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ