ΙΚΑΡΟΣ

Γιαπλές: "Πάση θυσία να κερδίσουμε"

Γιαπλές: "Πάση θυσία να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Το καλύτερο δυνατό πρόσωπο θα πρέπει να παρουσιάσει ο Ίκαρος Χαλκίδας κόντρα στον Άρη, σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας, Θανάση Γιαπλέ.

Ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας, Θανάσης Γιαπλές αναφέρθηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο κλειστό της Χαλκίδας.

" Πρόκειται για έναν ακόμα τελικό για την ομάδα μας και πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσουμε", δήλωσε ο Γιαπλές και συμπλήρωσε:

" Ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση, αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα της. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό και φυσικά θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος σε όλη την διάρκεια της χρονιάς έχει συμπαρασταθεί με απίστευτο τρόπο στον Ίκαρο. Θα τους χρειαστούμε και σε αυτό το ματς".

Ο Τραβόν Γούντολ από την πλευρά του δήλωσε: " Μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό, δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν μόνο με νίκες και ο πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Άρης, για τον οποίο ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα με αρχές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ