ΙΚΑΡΟΣ

Γιαπλές: "Μας έκανε κακό η διακοπή του πρωταθλήματος"

Γιαπλές: "Μας έκανε κακό η διακοπή του πρωταθλήματος"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ικάρου Χαλκίδας, Θανάσης Γιαπλές τόνισε πώς η ομάδα του πρέπει να κερδίσει και για να προσφέρει χαρά στον κόσμο της πόλης.

Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Κολοσσό, αλλά και την υποχρέωση της ομάδας να κερδίσει μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο τεχνικός του Ικάρου, Θανάσης Γιαπλές.

" Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε κακό, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια της. Φυσικά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τα αφήσουμε στην άκρη και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε το ματς με τον Κολοσσό", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

" Πρώτον για να διατηρήσουμε τις λιγοστές ελπίδες παραμονής και δεύτερον για να προσφέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο της Χαλκίδας, ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν έχει συμπαρασταθεί με μοναδικό τρόπο στον Ίκαρο".

Ο Αλέξης Σπανός από την πλευρά του δήλωσε: " Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να αποχαιρετήσουμε τον καταπληκτικό κόσμο της Χαλκίδας με μια νίκη. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως έχει δείξει καθ' 'ολη τη διάρκεια της περιόδου και εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα για να κερδίσουμε το ματς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ