ΙΚΑΡΟΣ

Γιαπλές: "Έχει μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ"

Γιαπλές: "Έχει μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας, Θανάσης Γιαπλές. Τι δήλωσε ο Ιβάν Άσκα.

Ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας, Θανάσης Γιαπλές μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

" Ο μοναδικός τρόπος για να σωθούμε είναι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και την ίδια στιγμή να ηττηθούν ο Ηλυσιακός με την Ελευσίνα", δήλωσε ο Γιαπλές και συμπλήρωσε:

" Αυτό που περνάει από το χέρι μας είναι να νικήσουμε μέσα στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη ποιότητα, δυνατή έδρα και καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου, έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε".

Ο Ιβάν Άσκα είπε: " Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά παράλληλα είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε ένα τέτοιο ματς, πρέπει να ξεκινήσουμε με το μάξιμουμ της συγκέντρωσης, με μεγάλη προσοχή σε κάθε κατοχή και να τελειώσουμε έτσι το παιχνίδι. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ