NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Κώστα: "Ας φέρουμε κι άλλα πρωταθλήματα σπίτι"

Ο Γιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο PRINT SCREEN

Οι Λέικερς έβαλαν την μητέρα και τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να συγχαρούν μέσω VIDEO τον Κώστα Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη να εύχεται να έρθουν κι άλλα δακτυλίδια στην οικογένεια.

Οι Λέικερς άνοιξαν την σεζόν 2020/21 με ήττα από τους Κλίπερς (109-116). Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ωστόσο οι παίκτες της ομάδας παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του περασμένου πρωταθλήματος, με τους "Λιμνανθρώπους" να τους έχουν μία έκπληξη, βάζοντας μέλη της οικογένειάς τους να μιλήσουν.

Κάπως έτσι, όταν ήρθε η σειρά του Κώστα Αντετοκούνμπο στην οθόνη εμφανίστηκε αρχικά η μητέρα του και ακολούθως η Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον δεύτερο να εύχεται να έρθουν και άλλα πρωταθλήματα στην οικογένεια.

Συγκεκριμένα, αρχικά εμφανίστηκε η μαμά του Κώστα η οποία είπε ότι "θέλω μόνο να σου πω ότι είμαι πολλή περήφανη για εσένα". Ακολούθως την σκυτάλη πήραν ο Θανάσης με τον Γιάννη, με τον πρώτο να λέει "σε αγαπάμε πάρα πολύ, συγχαρητήρια", με τον Γιάννη να προσθέτει "είμαστε περήφανοι, σε αγαπάμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έφερες το πρώτο πρωτάθλημα στο σπίτι, ας φέρουμε και άλλα δακτυλίδια".

Κλείνοντας, ο Θανάσης είπε στα ελληνικά "συνέχισε ψηλέ", με τον Γιάννη να προσθέτει "σε αγαπάμε"

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ