ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο Νίκος Γκάλης στο λαϊκό προσκύνημα του "Ξανθού"

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε το παρών στο λαϊκό προσκύνημα που έγινε στο Αλεξάνδρειο για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση του τελέστηκε την Πέμπτη (5/10) στον Άγιο Ιωάννη Βολύλας, η σωρός του Γιάννη Ιωαννίδη μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο, λίγες ώρες πριν την ταφή του στον οικογενειάκο τάφο που υπάρχει στη Θέρμη. Ο Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το Παλέ, σε αυτή τη στιγμή.

"Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μία κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας. Ό,τι είχε να σου πει στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπό σου. Είε όραμα από μικρό παιδί να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και το κατάφερε. Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια, στην οικογένειά του. Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες. Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά όπως σας είπα ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν", ανέφερε ο Νίκος Γκάλης στα ΜΜΕ που βρίσκονταν εκεί.

Ο Νίκος Γκάλης στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη
Ο Νίκος Γκάλης στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη EUROKINISSI SPORTS - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Θυμίζουμε πως όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του "Ξανθού" ο Γκάνγκστερ του ελληνικού μπάσκετ τον είχε αποχαιρετήσει, λέγοντας: "Έφυγε ο Γιάννης... Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος επαγγελματίας, ένας Νικητής.

Ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λιγότερες στιγμές λύπης. Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδερφός.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, η παρακαταθήκη του Γιάννη Ιωαννίδη στην κοινωνία μας είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ένας Πρωταθλητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό ταξίδι φίλε μου..."

Η ομάδα του Άρη στο Αλεξάνδρειο για το λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη
Η ομάδα του Άρη στο Αλεξάνδρειο για το λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη EUROKINISSI SPORTS - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Χάρης Παπαγεωργίου στο λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη
Χάρης Παπαγεωργίου στο λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη EUROKINISSI SPORTS - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δείτε στο VIDEO που ακουλουθεί όσα δήλωσε ο Νίκος Γκάλης:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ