ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σύντροφός του, Μαράια, συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο με το "Milwaukee Diaper Mission"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2022 KAMRAN JEBREILI/ ASSOCIATED PRESS

Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδειξε ξανά το άλλο της πρόσωπο, ανακοινώνοντας ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει το "Milwaukee Diaper Mission" μαζεύοντας πάνες και άλλα είδη ανάγκης για οικογένειες, βάζοντας ως στόχο να μαζευτούν 50.000 δολάρια.

Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ είχε φροντίσει από πέρυσι να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τον κόσμο, ανακοινώνοντας μαζί με το όνομα του δεύτερου παιδιού της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο την κίνηση "Diaper Mission", που είχε ως αποστολή την συλλογή πανών για οικογένειες που δεν μπορούν να τις προμηθεύονται καθημερινά.

Έναν χρόνο αργότερα, αυτή η φιλανθρωπική κίνηση εξελίχθηκε, με την σύντροφο του σταρ των Μπακς να ανακοινώνει ότι διοργάνωση ενός έρανου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέσω της κίνησης "Milwaukee Diaper Mission", διευρύνοντας πλέον ακόμα περισσότερο το πεδίο της, μην μένοντας στις πάνες. Ο μεγάλος στόχος μάλιστα όπως ανέφερε είναι η συγκέντρωση 50.000 δολαρίων για την αγορά υλικών πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η Μαράια αναφέρει στο προφίλ της στο Instagram:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι για ακόμα μία φορά συνεργαζόμαστε με το "Milwaukee Diaper Mission" για το The BIG Give Back 2022, ένα πρόγραμμα για πάνες και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα βοηθήσει στην δυναμική του Milwaukee Diaper Mission.

Τις προσεχείς δύο εβδομάδες, θα δουλέψουμε μαζί για να επιτύχουμε τον υψηλότερο στόχο συγκέντρωσης χρημάτων: Τα 50.000 δολάρια. Με αυτή τη χρηματοδότηση, η MDM θα επεκτείνει τον προγραμματισμό της για να φέρει είδη πρώτης ανάγκης σε κάθε γωνιά στο Μιλγουόκι.

Αυτός είναι ένας φιλόδοξος στόχος, αλλά ευτυχώς μερικοί από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές μας συνεργάστηκαν για να μας βοηθήσουν να τον πετύχουμε. Οι γενναιόδωροι χορηγοί μας θα ματσάρουν το ποσό που θα μαζευτεί, διασφαλίζοντας ότι ο νέος μας προγραμματισμός θα εξυπηρετεί το Μιλγουόκι για τα επόμενα χρόνια!

Πέρυσι γιορτάσαμε την γέννηση του Μάβερικ και φέτος γιορτάζουμε αυτή την καταπληκτική πόλη! Μια πόλη που έχει δώσει τόσα πολλά στην οικογένειά μας! Μιλγουόκι σε αγαπάμε".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ