ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα για να διακοπεί ο αγώνας"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος -μέσω Instagram Story- απευθύνθηκε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR και τους ζήτησε να είναι κόσμιοι στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό(22/1, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας και τους ζήτησε να είναι κόσμιοι στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

"Λοιπόν, το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ειδικότερα τώρα που έγινε και η κλήρωση των διαιτητών και μπήκε η Τσαρούχα είναι, -γνωρίζοντας ότι η Θύρα 13 θα είναι άψογη και ότι δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη- να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα για να διακοπεί ο αγώνας, λόγω των ανθρώπων που κάθεστε στα court side.

Θα παρακαλέσω, λοιπόν, κι εσάς να είστε κόσμιοι, να μην δώσετε δικαιώματα. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, έχουμε και διαφορά 12 πόντων από το ΣΕΦ. Θα είναι κρίμα από τον Θεό, να έρθει ο οποιοδήποτε, τώρα μην λέμε ονόματα, όλοι καταλαβαίνουμε, να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, τα κοροϊδιλίκια του τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση, για να διακοπεί το παιχνίδι. Σας παρακαλώ όλους λοιπόν", ανέφερε ενδεικτικά σε Instagram Story.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ