ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Μπάσκετ όμορφο έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζεται, οι λέξεις οικογένεια και σεβασμός εκπέμπουν εντός και εκτός παρκέ"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην EuroLeague, επικρατώντας της Βαλένθια και ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε ανάρτηση στα social media τονίζοντας πως όμορφο μπάσκετ έχει ήδη αρχίσει να παρουσιάζεται από την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Βαλένθια με 90-73 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική του νίκη στην EuroLeague.

Ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας έκανε λόγο για όμορφο μπάσκετ που έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζεται από την ομάδα του, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως "οι λέξεις οικογένεια και σεβασμός εκπέμπουν εντός και εκτός παρκέ".

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

"Μπάσκετ όμορφο έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζεται. Κόσμος κόσμιος και παράλληλα ο πιο δυναμικός στην Λίγκα γεμίζει το γήπεδο και καταπίνει σαν λάβα τον όποιο αντίπαλο. Οι λέξεις οικογένεια και σεβασμός εκπέμπουν εντός και εκτός παρκέ. Το σπίτι μας και οι υπηρεσίες αναβαθμίζονται διαρκώς. Μόνο μόνοι μας μπορούμε να σταματήσουμε αυτό που έρχεται..."

Γιαννακόπουλος: "Μπάσκετ όμορφο έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζεται, οι λέξεις οικογένεια και σεβασμός εκπέμπουν εντός και εκτός παρκέ"
Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. INSTAGRAM ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ