ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Δεν μας εκφράζει το refuse to lose του Ολυμπιακού, μας εκφράζει το you need to learn how to lose, so you can constantly win"

Γιαννακόπουλος: "Δεν μας εκφράζει το refuse to lose του Ολυμπιακού, μας εκφράζει το you need to learn how to lose, so you can constantly win"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Για το μότο που εκφράζει τον Παναθηναϊκό AKTOR, αυτό που δίδαξαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Για το μότο που εκφράζει τον Παναθηναϊκό AKTOR, αυτό που δίδαξαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, μίλησε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, περίπου ένα 24ωρο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

ταν κάποια/ες φορά θα χάσεις και δίκαια, οφείλεις να το αποδέχεσαι, αλλά και να το αναγνωρίζεις δημόσια ….Όπως επίσης όταν σε ευνοούν (Παο-Αρης).

Είναι ο μόνος τρόπος να έχει αξία ο λόγος σου και τα παράπονά σου όταν πραγματιλά αδικείσαι, αλλά και ο μόνος τρόπος να διαφοροποιηθεός απο τον οποιονδήποτε γραφικό, που πάντα θα φωνάζει όταν χ'ανει.

Εμάς δεν μας εκφράζει το refuse to lose (σσ. το αρνούμαστε να χάσουμε) του Ολυμπιακού …Εμάς μας εκφράζει το you need to learn how to lose, so you can constantly win (σσ. το πρέπει να μάθεις να χάνεις, για να κερδίζεις συνεχώς) που μας έμαθε ο Παύλος και ο Θανάσης.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας", έγραψε ενδεικτικά.

Το ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Το ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου PRINT SCREEN
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ