Γιαννακόπουλος: “Ευχαριστώ για τη φιλοξενία”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την φιλοξενία της στο ΣΕΦ, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί "τους Κορομηλά και Πηλοϊδη για τη νίκη τους", όπως χαρακτηριστικά είπε.
Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του ΣΕΦ με σκορ 72-67 για την 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι, αφού ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη φιλοξενία, άφησε ορισμένες αιχμές για την διαιτησία.
“Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Ολυμπιακού για την άψογη φιλοξενία που μου επεφύλαξε στο ΣΕΦ. Ελπίζω το σημερινό ματς να είναι η αρχή για να έρχονται στις αντίπαλες έδρες όχι μόνο οι πρόεδροι αλλά και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων”, σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:
“Θέλω επίσης να συγχαρώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την κόσμια ατμόσφαιρα που δημιούργησε και εύχομαι να είναι ανάλογη και στον αγώνα της Κυριακής στον τελικό του Κυπέλλου στο Ελληνικό. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τους κύριους Κορομηλά και Πηλοίδη για την… νίκη τους”.