ALL STAR GAME

Γιαννάκης: "Θα χαρώ να δω γεμάτο το γήπεδο της Καρδίτσας"

SUPER CUP 2023 /   (  / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023 / ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για τη μεγάλη γιορτή του ΕΣΑΚΕ, στην Καρδίτσα, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με την ιδιότητα του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, συμμετείχε στην press conference για το All-Star Game του ΕΣΑΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα στις 16 & 17 Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ στάθηκε στα φαινόμενα βίας που εμφανίζονται στον ελληνικό αθλητισμό και έστειλε μήνυμα ενότητας, ώστε το "Γιάννης Μπουρούσης" να γεμίσει με πολλά παιδιά για τη μεγάλη γιορτή του ΕΣΑΚΕ.

"Όλοι αισθανόμαστε ιδιαίτερα λόγω των επεισοδίων και τον τραυματισμό του αστυνομικού. Ο αθλητισμός δεν διδάσκει κάτι τέτοιο. Ήθελα πάντα να έχω δύσκολους αντιπάλους γιατί τους θεωρούσα τους καλύτερους προπονητές. Ήταν υποχρέωση να έρθουμε εδώ γιατί αυτή η πόλη μας έχει χαρίσει τον Γιάννη (σ.σ. Μπουρούση) και τον άλλο Γιάννη τον Γιαννούλη. Θα ήθελα να συγχαρώ τους προπονητές τους που τους ανακάλυψαν. Αυτό το Σαββατοκύριακο οι Καρδιτσιώτες πρέπει να πάρουν τα παιδιά τους και να συμμετέχουν στις δράσεις του All Star Game. Θα χαρώ να δω το γήπεδο γεμάτο παιδιά και αυτό παρακινεί την Πολιτεία να δημιουργεί γήπεδα. Θα είμαστε όλοι εκεί και περιμένουμε τα πιτσιρίκια να έρθουν και να γνωρίσουν τη χαρά του παιδιού" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ALL STAR GAME ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ