Γιαμπουσέλε: “Ο Λεσόρ είναι δικός μου, ήμουν δίπλα του σε όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων”

Για τη σχέση που έχει με τον Ματίας Λεσόρ και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 με τη Γαλλία μίλησε εκτενώς ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε στο SKWEEK.
Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, σε συνέντευξη στο SKWEEK, μίλησε για την πορεία της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες έναν χρόνο μετά τον τελικό με τις ΗΠΑ. Μετέφερε πώς βίωσε τη διοργάνωση και τόνισε ότι θα ήθελε να ξαναζήσει αυτή την εμπειρία.
Ο ψηλός των Νιου Γιορκ Νικς αναφέρθηκε και στον Ματίας Λεσόρ και στον τρόπο με τον οποίο οι δύο Γάλλοι σέντερ έδιναν έξτρα κίνητρο ο ένας στον άλλον πριν τα μεγάλα ματς των Ολυμπιακών Αγώνων, με την κατάληξη να τους στέφει ασημένιους Ολυμπιονίκες.
“Νομίζω ήμουν όλη τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων δίπλα στον Ματίας. Είναι δικός μου, μιλάμε, δίνουμε έξτρα κίνητρο ο ένας στον άλλον, ξέραμε ότι είναι ο τελικός, ξέραμε ότι ένα μεγάλο παιχνίδι έρχεται για εμάς και έπρεπε ο ένας να δώσει έξτρα κίνητρο στον άλλον” σημείωσε ο Γιαμπουσέλε και συνέχισε αναφερόμενος στα συναισθήματά του έναν χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην πατρίδα του.
“Νομίζω ότι έναν χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό που νιώθω περισσότερο είναι η ευχή μου να έχουμε ακόμα μια Ολυμπιάδα στο Παρίσι. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου. Ήταν εκπληκτικό, ακόμα και όταν προσπαθώ να το περιγράψω σε κάποιον, καταλήγω να λέω ‘δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είναι κάτι που έχεις μέσα σου, να μπαίνεις στο παιχνίδι, το γήπεδο κατάμεστο, να βλέπεις την οικογένειά σου’. Είναι κάτι που ξέρεις ότι δεν θα ξανασυμβεί. Έγινε μία φορά και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και να βάλουμε τους εαυτούς μας σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη και στον τελικό”.