ΠΡΟΚΟΜ

Γιάγκλα: "Βρήκαμε την ταυτότητά μας"

Γιάγκλα: "Βρήκαμε την ταυτότητά μας"

Στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε ο Γιαν Γιάγκλα μιλώντας για την ύστατη προσπάθεια που θα κάνει η Πρόκομ για πρόκριση στο TOP16

"Έχουμε κερδίσει μέχρι στιγμής μόλις δύο παιχνίδια στην διοργάνωση και μπορώ να πω ότι τελικά η ομάδα μας παίζει καλό μπάσκετ. Ειδικά η νίκη μας στη Βιτόρια ήταν μοναδική", τόνισε ο Γερμανός παίκτης της Πρόκομ.

Οι πιθανότητες για πρόκριση στις κορυφαίες 16 ομάδες της Ευρωλίγκας είναι πλέον μηδαμινές για την πρωταθλήτρια Πολωνίας η οποία εν αντιθέσει με πέρσι είναι πολύ πιθανό φέτος να μείνει εκτός TOP16.

Κι αυτό γιατί θα πρέπει να νικήσει και στα δύο ματς που απομένουν για το τέλος της φάσης των ομίλων κόντρα σε Παρτίζαν και Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και να χάσουν οι Κάχα Λαμποράλ και Κίμκι, κάτι που είναι ομολογουμένως δύσκολο.

" Έχουμε δύο ματς μπροστά μας και η αλήθεια είναι οτι χρειαζόμαστε και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Οι πιθανότητες είναι ακόμα εκεί για εμάς αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες. Η ομάδα μας είναι πολύ ενθουσιασμένη με την πιθανότητα να προκριθούμε στους "16" της Ευρωλίγκας.

Οι ιθύνοντες της ομάδας προσπαθούν να μας δώσουν ένα καλό διάλειμμα για τα Χριστούγεννα προκειμένου να ξεκουραστούμε. Εφόσον όλα πάνε καλά θα πάει ο καθένας μας σπίτι του για 5-6 μέρες για να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάγκλα.

TAGS ΠΡΟΚΟΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ