ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία: Πρώην παίκτης του Κολοσσού ξέρανε την ομάδα του Γουεμπανιαμά με buzzer-beater τρίποντο

Γαλλία: Πρώην παίκτης του Κολοσσού ξέρανε την ομάδα του Γουεμπανιαμά με buzzer-beater τρίποντο
PRINTSCREEN

Δύο πρώην παίκτες του Κολοσσού, οι Ντομινίκ Αρτίς και Τζόρνταν Φλόιντ, έβαλαν νικητήρια καλάθια στα playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος το βράδυ της Τρίτης (23/05). Ο πρώτος το έκανε μάλιστα κόντρα στην ομάδα του Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Ο άλλοτε παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Ντομινίκ Αρτίς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Γαλλία με τη φανέλα της Σολέ, ξέρανε την ομάδα του Βικτόρ Γουεμπανιαμά, βάζοντας ένα νικητήριο buzzer-beater τρίποντο. Κάπως έτσι, η Σολέ επικράτησε με 83-80 και έκανε το 1-1 απέναντι στη Μετροπολιτάν, μένοντας ζωντανή για την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το εν λόγω παιχνίδι παρακολούθησε μάλιστα δια ζώσης και ο Κάιλ Κούζμα, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το θέαμα που προσέφεραν Μετροπολιτάν και Σολέ.

Ο Αρτίς δεν ήταν όμως ο μοναδικός πρώην παίκτης του Κολοσσού που πρωταγωνίστησε στη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης (23/05), αφού και ο Τζόρνταν Φλόιντ, που φέτος ανήκει στην Μπουργκ, έγινε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του, βάζοντας game-winner καλάθι κόντρα στην Ντιζόν. Κάπως έτσι, η Μπουργκ έκανε το 2-0 και τσέκαρε το εισιτήριό της για τον επόμενο γύρο των playoffs.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ