ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γαλατάσαραϊ: Τέλος ο Ανδρέας Πιστιόλης από τον πάγκο της ομάδας

Γαλατάσαραϊ: Τέλος ο Ανδρέας Πιστιόλης από τον πάγκο της ομάδας
@BASKETBALLCL

Ο Ανδρέας Πιστιόλης αποτελεί παρελθόν από την Γαλατάσαραϊ, που ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού έπειτα από 14 μήνες κοινής πορείας.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης δεν είναι πλέον ο τεχνικός της Γαλατάσαραϊ. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης ανέλαβε τα καθήκοντά του στην τουρκική ομάδα τον Μάρτιο του 2022, αλλάζοντας άρδην το προφίλ της ομάδας. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, στην πορεία όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν αμφότερες οι πλευρές, την ώρα που η διοίκηση αποφάσισε να πουλήσει το κορυφαίο περιουσιακό της στοιχείο (Ντι Μποστ) στη Βιλερμπάν.

Παρά το γεγονός μάλιστα πως η "τσιμ μπομ" είναι σε τροχιά πρόκρισης στα playoffs, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Ανδρέα Πιστιόλη.

Σε ό,τι αφορά στον προσεχή αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ για τη Basketbol Super Lig, στην άκρη του πάγκου της Γαλατάσαραϊ θα καθίσει ο -μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του- Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως εν συνεχεία θα αποχωρήσει επίσης από την Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ